AICA Македонија: Симпозиум 2015

AICA Македонија: Симпозиум 2015

Ликовна или визуелна уметност? 17 декември 2015, Клуб ГЕМ, Скопје Организација: Управен Одбор на AICA Македонија ПРОГРАМА НА СИМПОЗИУМОТ: I дел: Доделување на наградата „Ладислав Баришиќ“ 17:00 – 17:15 – Воведен збор и доделување на наградата „Ладислав Баришиќ“...