Создавање простор за критична култура

Создавање простор за критична култура

Елена Вељановска Излагање на работната сесија Улогата на ликовната критика во ерата на дигиталните медиуми На симпозиумот на AICA Македонија се обратив од позиција на вонинституционален/ независен куратор т.е., како некој којшто работи подолг период во независниот...