Дали сме веќе изгубени? Are we lost yet?

Дали сме веќе изгубени? Are we lost yet?

Велимир Жерновски Работен наслов: # Шарена Револуција!?< /Контекстуални предизвици на граѓанскиот отпор и уметниковиот активизам во Р. Македонија 2008 – 2016/ Истражување кое не е истражување преку една архива која не е архива   “… Црните дупки не...