ГОДИШЕН СИМПОЗИУМ

ГОДИШЕН СИМПОЗИУМ

ГОДИШЕН СИМПОЗИУМ НА AICA МАКЕДОНИЈА „ЛИКОВНАТА КРИТИКА ДЕНЕС“ Онлајн изданието на годишниот симпозиум на Здружението на ликовни критичари – AICA Македонија „Ликовната критика денес“, насловен „Обликување на состојбата на промени“ ќе се одржи на 17-ти декември...