AICA Македонија – Годишен симпозиум

AICA Македонија – Годишен симпозиум

10 декември (понеделник) 2018, 14.00 – 16.00 ч. Музеј на современата уметност, Скопје Организација: Управен одбор на AICA Македонија ПРОГРАМА НА СИМПОЗИУМОТ: I дел: Доделување на наградата „Ладислав Баришиќ“ 14:00 – 14:20 – Воведен збор и доделување на наградата...