Гералд Харингер и Фабрикантите

Гералд Харингер и Фабрикантите

Билјана Исијанин Интервју со Гералд Харингер, уметник и ко-основач на Ди Фабрикантен од Линц, Австрија Ди Фабрикантен е продукциска куќа, уметнички тинк-тенк и комуникациски центар за развивање и презентација на проекти што ги поместуваат културните граници. Од 1990...