Ана Франговска, нова претседателка на AICA Македонија

Ана Франговска, нова претседателка на AICA Македонија

English translation below На последниот состанок на АИКА Македонија, оддржан на 15. 02. 2024 година, Јованка Попова, досегашната претседателка на здружението, поднесе оставка, а за нова претседателка беше предложена и едногласно избрана од присутните членови, Ана...