Годишен симпозиум 2019

Годишен симпозиум 2019

11. декември, 2019, во 20,00 Музеј на современата уметност, Скопје   Програмата на работната сесија на Годишниот симпозиум на AICA Македонија 2019 вклучува излагања и дискусија на тема Уметноста и прекаријатот на просторот и е конципирана и модерирана од Тихомир...