Во рамки на активностите на PrivatePrint studio поддржани од партнерската програма на Фондацијата Принц Клаус од Амстердам, отвораме повик за собирање предлози за интердисциплинарен издавачки проект.

Повикот е отворен до 30 ноември 2022 година. Следи го линкот за сите детали:

https://privateprint.mk/mk/blog/posts/49-open-call-for-a-collaboration-at-an-interdisciplinary-publishing-project