Критички осврти на платформата Art-Agenda на e-flux

Дигиталната платформа и списанието e-flux нудат увид во критичките рецензии за изложби и други одбрани проекти на музеи, галерии и независни простори на глобалната уметничка сцена во рамките на секцијата Art-Agenda. Прилозите доаѓаат од автори кои се дел од широката...