Угледната Archives de la critique d’art од Рен, Франција го најавува новото издание на Critique d’art, No. 62 Spring/Summer 2024. Списанието излегува на француски и англиски јазик во Повеќе за содржината на списанието на journals.openedition.org/critiquedart