No Feeling is Final. The Skopje Solidarity Collection

No Feeling is Final. The Skopje Solidarity Collection

Кунстхале Виена/Kunsthalle Wien Museumsquartier во соработка со Музејот на современата уметност Скопје ја претставува изложбата No Feeling is Final. The Skopje Solidarity Collection, која во главниот австриски град ќе биде отворена од 20. април 2023 до 28. јануари...